Payoneer master card δωρεαν

payoneer ελλαδα

Payoneer master card δωρεαν

Απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές
Αποκτήστε τη Νέα Προπληρωμένη Κάρτα της Payoneer & χαρείτε τα μοναδικά προνόμια που σας προσφέρει

Λίγα Λόγια για την Payoneer Ελλαδα.

Με έτος ίδρυσης το 2005, η Payoneer Ελλαδα είναι μία πρωτοπόρος στον κλάδο της εταιρεία παγκοσμίων πληρωμών που επιταχύνει την ανάπτυξη των πελατών της βελτιώνοντας τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται και πληρώνουν τους συνεργάτες, συνεργαζομένους και ανεξάρτητους εργαζομένους σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η Payoneer παρέχει έναν απλό, ασφαλή, συμμορφούμενο και οικονομικό τρόπο σε εταιρείες κάθε μεγέθους έτσι ώστε αυτές να προσφέρουν ανώτατου επιπέδου και οικονομικές επιλογές πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων των: προπληρωμένων καρτών, καταθέσεων σε τοπικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο και εμβάσματα σε όλο τον κόσμο. Η Payoneer συνεργάζεται για την εμπορία, διαχείριση και υποστήριξη των προπληρωμένων καρτών MasterCard® με τις τράπεζες που την εκδίδουν και σάς επιτρέπει να λαμβάνετε χρήματα από διάφορες πηγές ανά τον κόσμο, καθώς και να κάνετε ανάληψη χρημάτων σε περισσότερες από 200 χώρες και σε πάνω από 50 νομίσματα.

Απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές

PAYONEER-ELLADA

Αποκτήστε τη Νέα Προπληρωμένη Κάρτα της Payoneer & χαρείτε τα μοναδικά προνόμια που σας προσφέρει

Είσαι επαγγελματίας? Κάνε online συναλλαγές γρήγορα και με ασφάλεια.
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ & ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

Περιηγήσου παρακάτω και μάθε για τα μοναδικά προνόμια που σου προσφέρει.
Με την εγγραφή στις υπηρεσίες της, κάνε τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη με την απόκτηση της ασυναγώνιστης προπληρωμένης χρεωστικής κάρτας Payoneer Ελλαδα Prepaid Mastercard® η οποία είναι διαμορφωμένη με τους κανόνες της παγκόσμιας αγοράς.
Δεν χρειάζεσαι τραπεζικό λογαριασμό για να συλλέξεις τις διαδικτυακές σου πληρωμές με την Payoneer
Για να λάβεις κάποια χρηματική πληρωμή μέσω διαδικτύου θα πρέπει να καταχωρήσεις κάποιον τραπεζικό λογαριασμό σε κάποια από τις διαδικτυακές εταιρείες οι οποίες υπάρχουν έως τώρα.Για να λάβεις όμως κάποια πληρωμή με την Payoneer, δεν χρειάζεται να καταχωρήσεις κάποιον τραπεζικό λογαριασμό.Η κάρτα την οποία προμηθεύεσαι είναι της Mastercard® και οι πληρωμές σου εμφανίζονται κατευθείαν στην κάρτα σου, η οποία γίνεται αποδεκτή σε όλα τα ΑΤΜ παγκοσμίως.Απλά πηγαίνεις στο ΑΤΜ και κάνεις ανάληψη τη πληρωμή σου.

Με την εγγραφή στην Payoneer προστίθενται στον λογαριασμό σου 25$ σαν BONUS Εγγραφής
Με την απόκτηση της κάρτας Payoneer αποκτάς και 25$ τα οποία προστίθενται άμεσα στον λογαριασμό σου.Για να τα αποκτήσεις όμως θα πρέπει να φορτώσεις τον λογαριασμό σου με 100$ ή να λάβεις πληρωμές από τρίτους ύψους 100$.Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να αποκτήσεις έξτρα 25$.
Με την Payoneer οι πληρωμές σου γίνονται αποδεκτές τόσο σε καταστήματα λιανικής όσο και για online αγορές αλλά και για αναλήψεις από ΑΤΜ’s

payoneer ελλαδα
Με την απόκτηση της κάρτας Payoneer Ελλαδα μπορείς να κάνεις τις αγορές σου σε οποιοδήποτε κατάστημα λιανικής σε όλο το κόσμο όπου το σήμα της Mastercard® είναι αποδεκτό.
Μπορείς να λαμβάνεις πληρωμές από διαδικτυακές πλατφόρμες του εξωτερικού
Εκατοντάδες δίκτυα του εξωτερικού τα οποία δρουν στο διαδίκτυο απαιτούν ο χρήστης να διατηρεί τραπεζικό λογαριασμό από τις Η.Π.Α. για να τους πιστώσουν τα κέρδη τους στον λογαριασμό τους.Αυτές οι εταιρείες αντιμετωπίζουν τους Ευρωπαίους χρήστες εντελώς διαφορετικά ενώ κάποιες από τις εν λόγω εταιρείες έχουν απαγορευθεί σε ορισμένες χώρες για τέτοιου είδους συναλλαγές. Παράδειγμα τέτοιων εταιρειών οι οποίες δημιουργού πρόβλημα στην λήψη πληρωμών είναι η Apple, η Moneybooker, η Paypal, η Amazon κλπ ξέρω, μπορεί να αισθανθείτε προβλήματα κατά τη στιγμή της λήψης χρημάτων. Αλλά η Payoneer έχει τη μοναδική χαρακτηριστική υπηρεσία, την USA Payment Service με την οποία μπορείς να λαμβάνεις οποιαδήποτε πληρωμή από οποιοδήποτε site των Η.Π.Α. απευθείας στην προπληρωμένη χρεωστική κάρτα της Payoneer Mastercard® με ένα μόνο κλικ.
Η Payoneer αποτελεί την πιο γρήγορη υπηρεσία για λήψη πληρωμών
Όλες οι online πληρωμές μπορούν να βρίσκονται στα χέρια σου εντός 2 ωρών.Αυτό γίνεται εφικτό διότι με την Payoneer δεν μεσολαβεί κανένας τραπεζικός οργανισμός ανάμεσα σε εσένα και την συναλλαγή. Με ένα κλικ επιλέγεις απευθείας ανάληψη, τα χρήματά σου πιστώνονται στην Payoneer Ελλαδα Mastercard® και μετά από 2 ώρες μπορείς να τα λάβεις στα χέρια σου.
Ο χρήστης της Payoneer γίνεται κάτοχος λογαριασμού σε τράπεζα των Η.Π.Α.
Μπορεί να ανήκεις σε οποιαδήποτε χώρα αλλά η Payoneer Inc. σου ανοίγει λογαριασμό σε τράπεζα των Η.Π.Α. και ενημερώνεσαι μέσω email.
Μπορείς να λαμβάνεις χρήματα από οποιονδήποτε
Στην λήψη χρηματικών ποσών από χώρα σε χώρα αυτή τη στιγμή επικρατούν γραφειοκρατικές διαδικασίες η οποίες δυσχεραίνουν την λήψη χρηματικών ποσών.Με την Payoneer όμως τα προβλήματα παύουν να υπάρχουν.Άμεσα μπορείς να στείλεις χρήματα παντού ανά τον κόσμο μέσα σε λίγα λεπτά.
Χωρίς κρυφές χρεώσεις & Χωρίς αρνητικό υπόλοιπο
Ορισμένες εταιρείες του διαδικτύου οι οποίες σχετίζονται με διαδικτυακές συναλλαγές και παρέχουν παρόμοιες υπηρεσίες δεν αποκαλύπτουν όλες τις χρεώσεις του. Σε αντίθεση με την Payoneer Ελλαδα η οποία εμφανίζει όλες τις χρεώσεις της, στην επίσημη ιστοσελίδα της Payoneer
Μπορείς να κάνεις ανάληψη στο νόμισμα που επιθυμείς
Μπορεί ο λογαριασμός σου να διατηρείται σε Αμερικάνικο Δολάριο αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη σε ευρώ. Τα χρήματα τα οποία διατηρούνται στον λογαριασμό σου, εάν βρίσκεσαι στην Ελλάδα και βρεθείς σε ένα ΑΤΜ για ανάληψη θα μετατραπούν χωρίς καμία απολύτως χρέωση σε ευρώ. Εάν βρίσκεσαι στην Αγγλία και επισκεφτείς ένα ΑΤΜ για ανάληψη τότε το ΑΤΜ θα σου βγάλει λίρες. Η μετατροπή γίνεται πάντα αυτόματα.

payoneer ελλαδα

EBAY REPRICER

Κράτα το

Related Dropshipping Post

Leave a Comment

Name *

Email

Website